Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Apel la umanitate

In urma cu aproape doua saptamani, Galatiul devenea zona calamitata in urma inundatiilor care s-au abatut asupra judetului. Mii de locuinte au fost inundate, sute de case s-au prabusit in namol, peste zece mii de culturi au fost compromise. 

Printre localitatile afectate de furia apelor au fost si cele in care Fundatia noastra isi desfasoara activitatea. Astfel am venit in ajutorul familiilor din Pechea si Cudalbi oferindu-le alimente, apa, paturi, haine, materiale de igienizare si medicamente, sprijiniti fiind si de colaboratorii nostri carora le multumim pe aceasta cale pentru implicare si promptitudine.

Apreciem de asemenea implicarea imediata a autoritatilor publice locale care s-au straduit sa gaseasca solutii pentru gestionarea eficienta a situatiei critice in care s-au aflat locuitorii afectati de inundatii.

Ajutorul nostru a ajuns si in comuna Cuza Voda. Aici, o familie formata din cinci membri aflata in evidenta Fundatiei noastre a ajuns sa locuiasca intr-un modul pus la dispozitie de autoritati, casa lor fiind afectata total in urma inundatiilor. Acest lucru nu pare cu nimic mai grav fata de celelalte familii afectate. Cazul acestei familii este unul cu totul special. Necazurile familiei Alexandru nu au început aici. Parintii au trebuit ca rand pe rand sa faca fata si sa accepte bolile severe pe care fiecare dintre cele trei fete de 20, 21 si respectiv 23 de ani le-a dobandit inca din copilarie. 

Astfel toate cele trei fete au handicap vizual si sufera de epilepsie. Doua dintre ele sunt complet oarbe, fiind incadrate in grad de handicap grav, iar cea mijlocie are handicap asociat, distrofie musculara care o imobilizeaza la pat. Din aceasta cauza niciuna nu poate avea o viata independenta si au nevoie in permanenta de atentia si supravegherea unei persoane adulte. Pentru a acoperi costurile necesare asigurarii medicamentelor, a controalelor medicale periodice, parintii sunt nevoiti sa lucreze ca zilieri, facand cu randul in ingrijirea fetelor. 


In aceste conditii, ridicarea unui acoperis deasupra capului pare imposibil de realizat. Fundatia noastra intentioneaza sa organizeze o strangere de fonduri pentru a sprijini familia Alexandru sa-si ridice o noua casa, o locuinta cu minime conditii de trai. 


Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , sau la tel: +40-236.312.199

Cine doreste sa ni se alature in ajutorarea acestei familii, o poate face prin donatiii dedicate in contul nostru pentru care va rugam sa ne contactati.

SUNTEM PARTE DIN URMATOARELE FEDERATII:

sigla FONPC 

sigla volum

 

    sigla fonss 

 sigla eurochild    sigla ECCL 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.