Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

A+ A A-

Premii in vacanta

Ce am facut in vacanta? Va putem spune cu mandrie: am luat premii!

Asadar vacanta a insemnat pentru cei 30 de copii din familii cu situatii dificile care vin la Centrul de zi din Galati  nu numai valuri inspumate la malul marii sau o nesfarsita joaca, ci a capatat si o nota mai scolareasca, prin participarea la Biblioteca Estivala,

un proiect apartinand Bibliotecii V.A. Urechia Galaţi, mai exact la cele doua module: Tabara de creatie ”Axis Libri” si Clubul curiosilor. 

Astfel rand pe rand, saptamanal, timp de 2 luni, cei 30 de copii care frecventeaza Centrul de Zi au luat parte cu interes la activităţile propuse pe tot parcursul verii. Si efortul lor nu a fost in zadar. Printre copiii cei mai buni, care s-au remarcat prin talent si imaginatie la diverse sectiuni, am avut urmatorii premianti: la tabara de creatie, Cristi Apostolache - primul loc la sectiunea grafica;  Razvan Visen locul doi iar Ana Balmus pe cel de-al treilea, ambii la sectiunea de arta fotografica; in timp ce la sectiunea eseuri Paul Badeanu si Cameliei Constantin au obtinut premiul trei iar Andreea Jiglau a castigat o mentiune la aceeasi sectiune. De asemenea, Alexandra Vizureanu si Ana Saulea au fost votate la Clubul Curiosilor de ceilalţi participanţi ca fiind cei mai buni povestitori ai unei carti preferate si au avut privilegiul de a pastra fiecare trofeul castigat prin votul publicului, timp de o saptamana.

Implicarea Fundatiei Inima de Copil in aceasta activitate este o fericita urmare a parteneriatului incheiat cu Biblioteca V.A. Urechia anul trecut si se datoreaza implicarii d-nei Andreea Iorga, prin atragerea copiilor nostri in proiectul ”Si ei au copilarie”. In cadrul acestuia, toti copiii nostri clasele I-VIII au fost initiati in arta fotografica la Atelierul Foto desfăşurat în colaborare cu fotografi profesionişti participanţi voluntari la Campania Help Portrait Galaţi; si-au descoperit calitatile de povestitori la Cursul de Povesti Digitale (Digi Tales); au fost implicati in diverse activitati non-formale, intr-un cuvant si-au petrecut timpul intr-un mod placut si util in dezvoltarea lor.

Multumim inca o data Bibliotecii V.A. Urechia pentru proiectele minunate pe care le deruleaza si in care alege sa ne implice si pe noi!

SUNTEM PARTE DIN URMATOARELE FEDERATII:

sigla FONPC 

sigla volum

 

    sigla fonss 

 sigla eurochild    sigla ECCL 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.