ULTIMELE STIRI

A+ A A-

Vreau si eu sa merg la scoala - editia II

In urma primei editii a campaniei „Vreau si eu sa merg la scoala!”, de anul trecut, 90 de copii din Galati, Vaslui si comunele Pechea, Liesti, Costache Negri, Frumusita, Grivita, Tepu, Sendreni si Barcea, au putut incepe scoala cu ghiozdane echipate. Rezultatele ne incurajeaza ca si anul acesta, cu sprijinul dumneavoastra, putem sustine macar acelasi numar de copii cat si asigurarea rechizitelor necesare pe parcursul anului scolar.


„Pentru ca nu reuseam sa ajungem cu totii la scoala impartind ghiozdanul si caietele, anul trecut, am primit cate un ghiozdan si rechizite fiecare. De atunci, eu si fratii mei, mergem impreuna la scoala, avem stilouri si caiete fiecare dintre noi si ne straduim sa obtinem note cat mai bune.” Mihai, 11 ani

Cum poti sa schimbi in bine viitorul unui copil?
•    Click pentru donatii pe butonul Paypal - Donate. Il gasiti jos,in dreapta paginii. Orice suma este importanta iar contributia ta va completa necesarul de rechizite pentru inceputul de an scolar.
•    Doneaza ghiozdane, rechizite, carti sau orice alt echipament pentru scoala la sediul nostru din strada Furnalistilor, nr. 24, Micro 20, intre orele  08:30 si 17:30 de luni pana joi.
•    Fii voluntar pentru promovarea campaniei! Poti strange rechizitele alaturi de prietenii sau colegii tai cat si distribui pe Facebook postarile campaniei cu hastagurile #VreausiEusaMerglaScoala!

 

Aceasta actiune este parte a programelor de reducere a riscului de abandon scolar in cazul copiilor ce provin din familii defavorizate.
Situatia economica precara in care se afla judetul Galati afecteaza drastic copiii limitandu-le sansele la educatie si dezvoltare. Astfel, investitia in educatie consideram a fi cea mai buna interventie anti-saracie.

Educatia aduce schimbarea! Fii parte din ea!

 

Pentru detalii ne poti contacta la +40-236.312.199 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI EVENIMENTE

Prev Next

Ajuta un copil sa mearga in tabara!

In perioada 1 iulie - 31 august 2016, Fundatia Inima de Copil desfasoara campania  de strang...

20% din impozitul pe profit pentru Inima de copil!

Multumim pentru ca ai ales sa te implici pentru a sprijini Fundatia Inima de Copil prin redirecti...

Ziua Copiilor Noștri 2017

Fundația „Inimă de Copil” a marcat în acest an Ziua Internațională a Copilului,...

Campania "Vreau și eu să merg la școală!”, la final!

În urma campaniei "Vreau și eu să merg la școală!", 150 de copii, din ciclul gimn...

2% face diferenta in viata copiilor saraci!

Anul trecut am strans impreuna aproape 100 000 de lei din 2%. Contam pe voi sa o facem din nou! C...

"Dăruiește o zi de tabără unui copil!”, la final!

De 19 ani, în fiecare vară, începând cu 1 iulie, Fundația Inimă de Copil organi...

Noua Inimă de Copil

După mai bine de 20 de ani de când Fundația Inimă de Copil a prins contur, am simțit nevoia...

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.