A+ A A-

SemiMaraton 2015 - Alearga pentru "Un sat, un copil!"

In cadrul SemiMaratonului Galati 2015, ce va avea loc duminica, pe 13 septembrie, te  invitam sa sustii proiectul “Un sat, un copil!” pentru a sprijini copii aflati in situatii dificile, din mediul rural sa isi continue studiile avand rezultate scolare remarcabile si un potential de dezvoltare deosebit. Proiectul “Un sat, un copil!” a primit premiul I la sectiunea: Educatie, Invatamant, Cercetare, cu ocazia Galei Societatii Civile 2015, unul dintre cele mai importante evenimente de responsabilitate sociala pe plan national.

Astfel, anul acesta, ne propunem dezvoltarea programului prin sustinerea a 5 copii cu rezultate scolare deosebite, provenind din familii cu venituri intre 40 – 180 lei/membru familie/luna, printr- o bursa acordata lunar, in valoare de 150 de lei, pe o perioada de 12 luni. Detalii despre program se gasesc AICI.

Sustinerea ta poate insemna:
1.    O donatie, pe care o poti face AICI.
2.    Inscrierea la SemiMaraton
AICI pentru una din cele 4 probe, achitand taxa de participare: SemiMaraton (20 de km) – 70 lei, Stafetă (3x7 km) – 50 de lei, Cros (3 km) – 50 de lei, Cursa populară (3 km) – 30 de lei.
3.    Achitarea taxei de participare pentru unul din alergatorii ce sustin “Un sat, un copil!” dar care nu isi permit sa o plateasca. Noi ne vom ocupa sa te punem in contact cu alergatorul.
4.    Alergare simbolica pentru cauza noastra oriunde te-ai afla donand, promovand proiectul “Un sat, un copil!” sau distribuind pe Facebook postarile despre eveniment alaturi de hashtagurile
#UnSatunCopil! si #SemiMaratonGalati2015.

 

Pentru orice informatii despre eveniment si proiect ne poti contacta telefonic la 0740208269. Mai multe informatii despre proiect gasesti AICI.

Participarea la prima editie a SemiMaratonului Galati 2014, organizat cu sprijinul Fundatiei Comunitare Galati, a facut posibila strangerea unor fonduri in valoare de 2.600 lei ce au fost destinati sa sustina  Centrul de recuperare si reabilitare pentru copii cu dizabilitati din Galati si a 1.600 lei pentru Centrul de zi pentru copii cu dizabilitati “Mihaela” din comuna Liesti. Sumele au asigurat un numar de 74 de terapii pentru copii cu dizabilitati din familii in dificultate din Galati cat si activitati educationale si de recuperare kinetoterapeutica pentru cei 14 copii cu dizabilitati din Centrul de la Liesti.

Multumim tuturor alergatorilor si donatorilor!

 

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.