Poti cumpara produse

realizate in Atelierele cu Suflet - un proiect marca Fundatia Inima de Copil.

Produsele noastre, in majoritate unicate sau serii mici, sunt realizate manual de tineri beneficiari, mamici ale copiilor pe care ii ajutam, voluntari si personal al organizatiei.

Ne bucuram de fiecare dintre aceste contributii pentru ca ele servesc o data in plus scopului si misiunii noastre – ne ajuta ca prin fondurile stranse sa acordam o sansa in plus celor pe care acompaniem si, mai mult decat atat, transforma oamenii si comunitatea in sensul exersarii dragostei, compasiunii si solidaritatii de care suntem capabili.

Te rugam fii unul dintre aceia care, purtand, facand un cadou sau avand la tine in casa unul dintre obiectele noastre ai cladit alaturi de noi o altfel de societate!

Ateliere cu Suflet a inceput ca un atelier de terapie ocupationala in 2005 in cadrul unui proiect Phare destinat tinerilor cu dizabilitati sau HIV+. In prezent implicam alaturi de noi si mamici din familiile pe care le ajutam.

Ne dorim sa crestem vanzarea acestor ateliere de pictura manuala pe sticla, realizare gablonzuri, bijuterii, felicitari si sa oferim alternative si un venit stabil pentru persoanele pe care le ajutam.

Deci daca ai o idee contacteaza-ne!

Iti multumim anticipat si te rugam impartaseste aceste informatii prietenilor tai.

Mai multe din această categorie: « Doneaza Manuale si publicatii »

Manuale si publicatii

Vreau și eu să merg la școală, 2018!
Vreau și eu să merg la școală, 2018!

Știm că îți pasă de viitorul tău și al copiilor tăi și de aceea îndrăznim să apelăm la sprijinul tău. Și te rugăm să lărgești cercul pentru că #BineleFaceBine. Împreună putem preveni abandonul școlar și stimula performanța școlară.

Read more
“Centrul de Zi pentru copii cu dizabilități”, 7 ani cu rezultate deosebite!
“Centrul de Zi pentru copii cu dizabilități”, 7 ani cu rezultate deosebite!

Fundația Inimă de Copil încredințează proiectul “Centrul de Zi pentru copii cu dizabilități”, derulat în comuna Liești, în perioada 2010-2017, către o Asociație de părinți din comună.

Read more
Campania "Dăruiește o zi de tabără unui copil!”, la final!
Campania "Dăruiește o zi de tabără unui copil!”, la final!

Vara aceasta, cu ajutorul tău, am trimis în tabără 100 copii din programele organizației și am așezat pe rafturile memoriei lor bucuria unor experiențe unice, trăite într-o tabără de vară, la munte! 

Read more
Campania "Vreau și eu să merg la școală!”, la final!
Campania "Vreau și eu să merg la școală!”, la final!

În urma campaniei "Vreau și eu să merg la școală!", 150 de copii, din ciclul gimnazial de învăţământ, din programele noastre, au primit ghiozdane și rechizite școlare.

Read more
"Dăruiește o zi de tabără unui copil!”
"Dăruiește o zi de tabără unui copil!”

De 18 ani, în fiecare vară, începând cu 1 iulie, timp de 2 luni, Fundația Inimă de Copil desfășoară proiectul taberelor de vară, un prilej de a dărui acestor copii amintiri pentru o viață, participarea la diferite activități sociale

Read more
Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.